az árboc egyesületről

Az Árboc Közhasznú Egyesület azért jött létre, mert nyitottak és kíváncsiak vagyunk minden emberre de úgy éreztük, rohanó világunkban könnyen elmegyünk egymás mellett, anélkül, hogy észrevennénk a másikban rejlő értékeket.

Az egyesület célja olyan platform, közösségi tér és programok létrehozása, ahol ép, fogyatékos és hátrányos helyzetű gyerekek, fiatalok és felnőttek olyan élményekkel, tapasztalatokkal és tudással gazdagodhatnak, amik egy testben és lélekben egészségesebb, környezetéért felelősséget vállaló társadalom megvalósulását segíti.

Célunk továbbá az emberek egymás és a környezet iránti felelősségérzetének alakítása és erősítése, olyan közösségek kialakításának segítése, ahol mindenki kiteljesedhet, tudását, képességeit a közösség érdekében hasznosíthatja, függetlenül egészségi állapotától, korától, anyagi, vagy szociális hátterétől.

Továbbá olyan közösségek kialakításának segítése, mely értékesnek ismeri el és hasznosítja az abban részt vevők tudását, képességeit, és a közösség érdekében hasznosítja azokat.

Érdekel mivel telnek a napjaink?

Kukkants be kulisszánk mögé!