Kurucsai Szabolcs profilkép Kurucsai Szabolcs

Sokunknak társa a mindennapokban egy kedves négylábú, sokan valljuk, hogy kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes.

Április 29-én, szombaton, a szegedi Széchenyi téren azok a kutyák lesznek a középpontban, akik nem csak társaik gazdáiknak, hanem hivatásos segítőik is.

Hogyan lehet közlekedni, ha valaki nem lát? A kutya vajon mindent tud? Hogyan működik együtt gazdi és kutyája, miközben az utcákat róják? Te miben tudsz segíteni a közlekedő párosoknak, hogy baj nélkül mindig célba érjenek?

Biztosan Neked is van olyan kérdésed, amit feltennél egy vakvezető kutya gazdijának. Látogass ki április utolsó szombatján az Árbboc Egyesület élménypontjáhozés ismerjkedj össze a különleges kutya-gazdi párosokkal!

Idén a Makói Dolgos Dog Segítő Kutyakiképző Alapítvány vizsgázott személyi segítő és terápiás kutyái - Akire csukott szemmel is rábízhatod magad illetve Csongrád Megyei Szervátültetettek Egyesülete is velünk ünnepli azt, hogy az olyan lelkes kiképzőknek hála, mint a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola munkatársai, a vakvezető kutyákkal a látássérülteknek is lehetősége van egy teljesebb, önállóbb életet élni.

Gyere ki Te is 2017. április 29-én, szombaton a szegedi Széchenyi térre 10:00 és 16:00 között!

Kerülj közelebb a láthatatlanhoz!